Dainichi XL PRO

Dainichi XL PRO etçil ve hepçil çiklitlerin  geniş varyetelerine  yönelik sağlam bir formüldür.  Zengin %100 saf kültür spirulina , Krill ve zenginleştirilmiş montmorillonit kil içeren bu formül ,tüm doğal mineral ve besin maddelerini dengeli bir şekilde balıklarınız sağlık ve güzelliklerini sağlamak için tasarlandı.Bol olan beyaz balık unu ve Antarktik krill her türlü sağlam,gürbüz çiklitlerin diyet ihtiyaçlarını karşılamada esastır. Tüm Dainichi yemlerde olduğu gibi montmorillonite kil doğal yemi taklit etmesi minarel parçacıkları bağlar ve toksinleri zararsızlaştırır. Ayrıca kil temizleme eylemi iki nişasta kaynağı ile birlikte sindirim sistemini gençleştirir ve sindirimi artırır.(E ve B vitamini kaynağı olan buğday tohumu unu gibi)

İçindekiler :

Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, krili, spirulina, soya küspesi, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :
Min.ham protein    44%
Min. ham yağ           6%
Max. ham lif              3%
Max. nem                   9%
Max. kül                    10%
KULLANIMI :
Dainichi XL PRO ‘ yu Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.Kullanmadan önce  suda bekletmeyiniz, bunun bir faydası yoktur.

The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2010/02/28/dainichi-xl-pro/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Yorum bırakın