OSi Spirulina Flake (osi yem)

O.S.İ Spirulina Flake yem

OSI Spirulina flake , sadece pul yem  değil mükemmel bir doğal renk artırıcıdır, algler ve  spirulina  gram negatif bakterilere karşı  balıkların bağışıklık sistemini güçlendirir.Gram-negatif bakteriler bilinen balık hastalıklarının çeşitli nedenlerindendir.Spirulina Flakes kullanarak balıklarınızın , sağlıklı ve daha canlı olduklarını göreceksiniz. Bu diyet tüm tatlı su ve deniz türleri  için uygundur.Bu durum özellikle daha hassas ve hastalığa eğilimli deniz balıklar için önemlidir

OceanStarİnternational

OSI Spirulina Flake ( pul) yemin temel avantajları

Renkleri artırıcı ve parlaklaştıcı pigmentler

Maksimum Spirulina Formül

Stabilize C vitamini dahil   Multi Vitaminler içerir

Doğal Cezbedicidirler

Yeni Formül – Şimdi Sarımsak içerir

Analiz  :

  • Min. Ham Protein% 41
  • Min. Ham Yağ% 4
  • Min. Ham lif% 6
  • Max. Nem% 8
  • Min Askorbik Asit (Vit.C) 200mg/lb
  • Max. Fosfor 0,6%

İçindekiler :

Balık unu, Spirulina, buğday unu, karides unu, Alg unu, Balık protein konsantrasyonu, Torula Kuru Maya, Artemia, Balık Yağı, karoten, lesitin, A vitamini Palmitate, DL-tokoferol Asetat, D-Aktif Hayvan sterol, Thiamin Mononitrate, kolin klorür, L-Ascorbyl-2-polifosfat, Kalsiyum d-Pantothenate, Inositol, Niacinamide, Riboflavin, Pyridoxine hidroklorür, Folik Asit, Menadione Sodyum Bisulfate, Biotin, Vitamin B12, Ethoxyquin (antioksidan olarak).


The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2010/03/03/osi-spirulina-flake-osi-yem/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: