Neden sustuk !

saatWP sunucusundan kaynaklanan nedenlerle blog sayfama ulaşamıyordum. Nasıl oluyorsa insanlar ziyaret edip, yorum bırakabiliyorken ben bloga gıremıyordum. Ayrıca 2. evladın dünyaya gelmesi ile biraz daha evde uğraşlarımız arttı.Haliyle yazı yazmaya fırsat kalmıyordu. Birde bildiğiniz üzere Ercüment Türedi/Nadir türler koleksiyoncusuna balık gönderipde ,karşılığında karideslerin gelmesini  bekklemekle 8 ay boş boş akvaryumları seyretmek hobiye olan ilgimi azaltmıştı.Hobiden soğutulmuştum.Bakalım umut var , hala gelecek.:)

Bu süre zarfında gerek teknik nedenler ,gerekse ev hallerinden dolayı blogseverlerden hoşgörü beklerim.

Ayrıca yeni yeni yerli firmalarımızda sektörde kendini göstermeye başladı. Çok da isim yaptı .Kimiyle görüşebildik, kimi ise cevap vermek bile istemedi. Malesef bazı yerli firmalar bu anlayışta. Bir yere gelene kadar hobici dostu. Ondan sonra işler tıkırına girince ise farklı yol izlemekteler.

Bize burdan düşen ,”varsın olsun yine ülkeye hizmet ediyor ya” demek oldu. Planlarım arasında  yerli bitki üreticileri, karidesevi ve diğer aklıma gelmeyen sektör işletmelerini ziyaret etmek olacak.

Published in: on 17/01/2014 at 10:08  Yorum Yapın  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2014/01/17/neden-sustuk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Yorum bırakın