Belçika kurdu Malinois Köpeğim

Herşeyi tanıtıpda kendi köpeğimi tanıtmadan edemeyeceğim.Kendisi Eylül 2016 doğumlu adı ”Lesi”. Görev köpeği olarak sahada kullanılır.Polis,jandarma,arama-kurtarma başta olmak üzere, tam bir insan aşığı köpekdir.

Her an birseyler yapmak için gözlerinizin daimai çine bakar. Dedesi diyelim Türkiyede meşhur olmuş köpeklerdendir.Mali ve şila .Üst soyu Hollandadır. Seneler nasılda geçtiki yavrularını sevesimiz geldi.Yine Türkiyenin meşhur bir köpeği ile eşleştirdik. Kim mi  ? Tanıyalım ; Türkiye dışında 13 ülkede 96 köpek test edildi. Henüz bir günlükken annesinin memesini ilk bulan köpekler arasından (Campel testi) seçildi. Bunlardan 7’sini yetiştirmek üzere aldık. 6’sı farklı görevler için yetiştirildi ve farklı kurumlara verildi. Ama en zor görev için bunu tercih ettik. Almanya’dan henüz 3-4 aylıkken geldi, tüm eğitimlerini burada tamamladı. Çok zeki bir köpek.”

Doğacak yavruları inşallah bu vatanın hizmetine sokacağız.Gerekli karakter ve kabiliyet testlerinden çok iyi puanlar alacak kan,genlerinde var.Bakalım neler olacak.Takipde kalın 2 ay sonra yavrular ile görüşmek üzere..:)

 

The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2018/09/22/belcika-kurdu-malinois-kopegim/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Yorum bırakın