Winlife Bitki zemin gübresi

winlifeSağlıklı bitki, sağlam gövdeden geçer. Buda kökün besin alabilmesine bağlıdır.Bitkiyi kökden, akvaryum tabanından besleyen winlife ile mümkündür.Detaylara geçelim.

Winlife,tropikal sulardaki koşulları yaratan su bitkilerinin yaşamasına imkan sağlayan makro elementler içerir.Özel formulasyonu ile akvaryum bitkileri için ideal bir gübreleme ürünüdür.Winlife uzun süre aktif kalan besleyici elementler bakımından zengin, organik madde oranı yüksek bitki gübresidir.Winlife bitkilerde güçlü kök sistemi oluşumunu sağlar.Winlife sağlıklı ve canlı renklere sahip bitkilerin çoğalmasına yardımcı olur.Özel kil ve humus kompleksi ile besin maddelerini depolayarak bitkilerin ihtiyaçlarına göre ortaya çıkartır.Böylelikler uzun süre kökten bitki beslemesi yapılmış olunur.Winlife akvaryumlarda yararlı bakteriler için yaşam alanı oluştururken zararlı mikroorganizma oluşumunu engeller.Bitki yoğunluğuna bağlı kalarak 4-6 ay süresince bitkilerin beslenmesini sağlar.Ardından Winplus ile kullanma talimatlarına uygun olarak gübrelemeye devam edilir.

KULLANIM ŞEKLİ : Winlife, yıkanmadan doğrudan doğruya akvaryumun dibine zemini örtecek yoğunlukta serilmelidir.Daha sonra üzerine 5-6 cm kalınlığında yıkanmış çakıl veya kum dökülmelidir.Winlife’ın suyun tazyiki ile hareket etmemesi için çakılların üzerine direkt tazyikli su kullanmayınız.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : 5-9-6-10+ %20 organik madde, %14 fülvik+hümik asit, %0,1 Zn

UYARILAR : Güneş ışığından ve yüksek ısıdan koruyunuz. Çocukların ve evcil hayvanların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.Son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.

Published in: on 17/01/2014 at 13:32  Comments (1)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2014/01/17/winlife-bitki-zemin-gubresi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentYorum bırakın

  1. Lanarkshire

    Winlife Bitki zemin gübresi | ALiSelim’in Dünyası


Yorum bırakın