Kalsiyum Montmorillonite Kil Nedir ?

Kalsiyum Montmorillonite  (yaşayan kil ) yenilebilir kil olarak bilinir ve başlıca mineraller, tüm canlı organizmalarda enzim üretimini artırmak içindir. Bu dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan ve her alanda saf olarak bulunması ve mineral içeriği kendi benzersiz yapmaktadır. Üzerlerinde 60 makro,mikro minarel ve eser elementler vardır.

Montmorillonite killerin  yeryüzünde temel mineral  ve elementlerin en yüksek ve en zengin doğal formu arasındadır. Ayrıca bu form bitkiler ,hayvanlar ve insanlar tarafından kolay sindirilebilir. Bilim adamları Dünyanın çeşitli yerlerinde onu aradılar ve hayvanların bunları yediğini gözlemlediler.

Montmorillonite Kil iki türlüdür. Montmorillonite Kil, sodyum ve kalsiyum diye  iki türü vardır. Montmorillonite kil montmorillon Fransada isimlendirilmiştir.  Bentonit kil olarak da Amerikada bilinir.

Sodyum Montmorillonite  alçı sektörü, petrol kuyusu, kedi kumu, ayakkabı cilası, yağ, beton, dinamit, ve birkaç  temizlik maddeleri sektöründe kullanılır.

Koi ve diğer balık yemlerinde kalsiyum montromrillonite kil kullanılır. Kilin faydaları Üniverste çalışmalarında kanıtlanmıştır. Koi havuzlarınada minarel ve eser elementlerden zengin olması için Montmorillonite kil kullanılır.

Filtrasyon sistemlerinde yararlı  bakteriler sudaki minarelleri kullanırlar ve azaltırlar. Filtrasyon sistemlerine eklenen kil dengeyi yeniden korur hale gelecektir.

O yüzden montmorillonit kil ihtiva eden Dainichi yem su dengesini bozmaz, aksine düzeltir

Montmorillonite kil sindirimi artırır  ve  toksinlerin zararsızlaştırılmasını sağlar.



The URI to TrackBack this entry is: https://aliselim66.wordpress.com/2010/02/28/kalsiyum-montmorillonite-kil-nedir/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 YorumYorum bırakın

  1. Peki nereden, nasıl satın alabilirim bu kili acaba? Bilginiz var mı?

  2. Tez yazarken kullandım, çok teşekkür ederim.


Yorum bırakın